Seizoensthema

Tieners 12-16 jaar

Tienerclub Eben-Haëzer

Hee hallo,
Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud? Dan ben je meer dan welkom bij de gezellige avonden van tienerclub Eben Haëzer!!! Deze avonden zijn 1 keer per 2 weken op zaterdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur. Elke avond maken we er met elkaar iets gezelligs van! We doen veel toffe dingen en ontdekken met elkaar wat de Bijbel ons te vertellen heeft en wie Jezus voor ons wil zijn. Ook dit seizoen hebben we weer een super gevarieerd programma. Ook jij mag meedenken om er een geweldig seizoen van te maken! Ben je geïnteresseerd? Kom eens langs!! En neem gerust iemand mee.

Wil je meer weten?
Stuur ff een mailtje naar ebenhaezer@hervormdreeuwijk.nl

Groetjes van het clubteam van Eben-Haëzer


Jeugdhonk

Eens in de circa twee weken op vrijdagavond is het Jeugdhonk open voor alle jeugd uit de gemeente en hun vrienden en vriendinnen! Deze avonden worden georganiseerd met het doel om elkaar te ontmoeten en gewoon een gezellige avond met elkaar te hebben. Soms zal er een georganiseerde activiteit zijn waaraan je, als je dit leuk vindt, deel kunt nemen of je komt gewoon gezellig kijken en kletsen. Heb je vragen over deze avonden neem dan contact op met de jeugddiaken jeugddiaken@hervormdreeuwijk.nl  of jeugdouderling jeugdouderling@hervormdreeuwijk.nl .

 

Jongerencatechese

Deze catechese bestaat uit geloofsonderwijs aan en vorming van jongeren in de gemeente vanaf 12 jaar. De predikant, een aantal kerkenraadsleden en gemeenteleden geven deze catechese op maandag- of dinsdagavond. De jongeren worden aan het begin van het seizoen persoonlijk uitgenodigd.

Contact: catechisatie@hervormdreeuwijk.nl

 

Mzzl

Elke (zomer)maand wordt er een pannavoetbal-toernooi voor de tieners van Reeuwijk georganiseerd. De Mzzl-caravan staat tijdens deze avonden op het voetbalveld aan de Kennedysingel. Naast het pannavoetbal worden extra activiteiten georganiseerd, zoals een optreden of stormbaan. Tieners maken op een laagdrempelige manier kennis met God en wat wij geloven.

Meer informatie: www.facebook.com/mzzlreeuwijk
Contact: mzzl.reeuwijk@gmail.com

 

TentEvent

In de herfstvakantie wordt het TentEvent georganiseerd op het terrein van de scoutingvereniging aan de Kennedysingel in Reeuwijk-Brug. Er zijn activiteiten voor kinderen van groep 1 t/m groep 8, voor tieners van 12-18 jaar en voor volwassenen.

Meer informatie:  www.tent-event-reeuwijk.nl
Contact: info@tent-event-reeuwijk.nl

 

Jongerenwerker

Heb je vragen?  Wil je meer weten over het leven, over geloof, over God
Stel je vraag aan Jan-Willem !!

Contact: jongerenwerker@hervormdreeuwijk.nl