Heb je een vraag over het geloof, het leven? Stel ze aan Jan-Willem

Ha,

Wat leuk dat je op de site van de hervormde kerk in Reeuwijk kijkt.

Mijn naam is Jan-Willem Bout. Ik ben 22 jaar en als jongerenwerker aan Reeuwijk verbonden.

In de Hervormde gemeente Reeuwijk houd ik me vooral bezig met jou! Ik ben benieuwd naar wat jij allemaal in je leven meemaakt!

De kerk hoort naar mijn idee een grote rol te spelen in jouw leven. In de kerk mag jij als het goed is je diepste vragen op tafel leggen, jezelf zijn, lol trappen en fouten maken. Mag je vragen stellen aan Gods woord en mogen we met elkaar zoeken naar wat er waar is en wat God zegt door de Bijbel en door Zijn Geest over ons leven. Daarnaast geloof ik dat jij in een de kerk onmisbaar bent. Juist door de kritische vragen die je stelt zet je misschien andere wel aan het nadenken!
Daarnaast mogen we in de kerk met elkaar plezier hebben en genieten van het leven en van elkaar!

Ik vind het mooi als jij naar mij toe komt om eens met me te kletsen of te chillen. En misschien heb je wel vragen dan help ik je daarmee graag een eindje verder. Dat betekent natuurlijk niet dat ik alle antwoorden heb. Gelukkig niet;) Ik hoop wel dat je het lef hebt om überhaupt met me te praten!

Als je vragen hebt of opmerkingen stuur dan gerust een mailtje naar:
jongerenwerker@hervormdreeuwijk.nl
Of stuur een appje: 06-83095676