07 mei 2021
Start | 20:00
Categorie | Jongeren en Tiener

Jeugdhonk

Vanavond is het jeugdhonk open voor alle jeugd uit de gemeente, ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom om gezellig een avond te komen chillen in het honk!

Heb je vragen over deze avonden neem dan contact op met de jeugddiaken jeugddiaken@hervormdreeuwijk.nl  of jeugdouderling jeugdouderling@hervormdreeuwijk.nl .

12 mei 2021

‘Huiskamerkwartier’

In verband met Corona is er D.V. de komende tijd wekelijks een extra -meditatief en soms muzikaal- contactmoment.

16 mei 2021
Start | 12:00
Categorie | Gehele gemeente en Jongeren

Jeugdmeeting – Connect

Zondag 16 mei is er weer een Connect-meeting! Ronald Kersseboom komt spreken.
Ben je 15 jaar of ouder, dan ben je om 12.00 uur van harte welkom in de Ichthuskerk of online.

Wij kijken uit naar jullie komst!

De bijeenkomst is voor de hele gemeente live te volgen op www.kerkdienstgemist.nl.

LET OP: Aanmelden is verplicht, vergeet je dus niet op te geven op te geven op connect@hervormdreeuwijk.nl

19 mei 2021

21 mei 2021
Start | 20:00
Categorie | Jongeren en Tiener

Jeugdhonk

22 mei 2021

23 mei 2021

24 mei 2021

26 mei 2021

27 juni 2021
Start | 12:00
Categorie | Gehele gemeente en Jongeren

Jeugdienst – Connect

Zondag 27 juni is er weer een Connect-meeting! Arjen ten Brinke komt spreken.

Wij kijken uit naar jullie komst!