30 september 2020
Start | 18:30
Categorie | Gehele gemeente en Jongeren

Proeverijtje – Geïnteresseerd in Belijdenis?

Op woensdag 30 september hopen we weer een proeverijtje in de kerk te hebben voor mensen (jong en oud) die geïnteresseerd zijn om belijdenis te gaan doen.
Eet gezellig een hapje mee!

We hopen om 18.30 uur te starten en rond 20.00 uur klaar te zijn.

Vragen? Vraag het Jan-Willem (mail of app of bel)

02 oktober 2020

Kinderclub Benjamin

Kinderclub Benjamin is er speciaal voor jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar! In de regel is er om de week op vrijdagavond club van 19.00 uur tot 20.30 uur. Elke avond willen we nieuwe dingen over de HEERE God leren met een Bijbelverhaal. Daarnaast is er een gedeelte waarin we samen een spel of iets creatiefs doen.

03 oktober 2020

Tienerclub Eben-Haëzer

Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan ben je meer dan welkom bij de gezellige avonden van tienerclub Eben-Haëzer!!!

09 oktober 2020

Jeugdhonk

Vanavond is het jeugdhonk open voor alle jeugd uit de gemeente, ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom om gezellig een avond te komen chillen in het honk!

Heb je vragen over deze avonden neem dan contact op met de jeugddiaken jeugddiaken@hervormdreeuwijk.nl  of jeugdouderling jeugdouderling@hervormdreeuwijk.nl .

16 oktober 2020

19 oktober 2020
Start | 12:00

Tent Event!

Locatie: Fokkerstraat Reeuwijk (naast de Ichthuskerk)
Datum: 19 oktober t/m 24 oktober 2020 (Herfstvakantie)
23 oktober 2020

26 oktober 2020

30 oktober 2020

31 oktober 2020

02 november 2020

Vergadering Moderamen

Vanavond vergadert het Moderamen

06 november 2020

13 november 2020

14 november 2020

16 november 2020

Vergadering Kerkenraad

Vanavond vergadert de kerkenraad.

20 november 2020

27 november 2020

28 november 2020

04 december 2020

07 december 2020

11 december 2020

12 december 2020

18 december 2020

04 januari 2021

Vergadering Moderamen

Vanavond vergadert het Moderamen

09 januari 2021
Categorie | Tiener

Tienerclub Eben-Haëzer – Nieuwjaar!

15 januari 2021

18 januari 2021
Locatie |

Vergadering Kerkenraad

Vanavond vergadert de kerkenraad.

23 januari 2021

29 januari 2021