Onze predikant

Ds. M.J. Tekelenburg

Sinds 7 oktober 2012 ben ik predikant van de Hervormde gemeente Reeuwijk in Brug en Dorp. Ik ben eerder predikant geweest van de Hervormde gemeenten in Linschoten (1997-2002), in het dorp Sprang in Sprang-Capelle (2002-2008) en in IJsselstein (2008-2012). Het werken in de kerk begon ik als missionair werker in de Hervormde gemeente Delft, in een project van vijf jaar van 1991 tot 1996.

Ik ben getrouwd. Mijn vrouw en ik hebben twee dochters die beiden studeren.

Al het werk in en voor de gemeente doe ik graag. Specifieke training en scholing heb ik ontvangen op de terreinen van pastoraat, leidinggeven en missionair werk. In 2016 ben ik gestart met de Opleiding Contextueel Pastoraat.

Wij zijn als gezin dankbaar dat we tot de Hervormde gemeente Reeuwijk mogen behoren, samen met veel anderen. Bovenal zijn we dankbaar dat we God mogen kennen. Het leven met Hem is rijk en hebben we nodig. Dat leven gunnen wij anderen ook. Wie er meer over wil weten of wie op een of andere manier hulp van de kerk wil mag contact opnemen. Van harte welkom!

Contact:
Telefoonnummer: 0182-701024