Avond over Rentmeesterschap

Op donderdagavond 7 februari hebben we opnieuw een gemeenteavond rond het jaarthema ‘Schepping en duurzaamheid’. Evenals de vorige gemeenteavond worden workshops aangeboden waarvan u/jij er twee volgen kunt.
Ze worden (opnieuw) aangeboden door gemeenteleden zelf.

Deze workshops zijn er:
1. Omdat ds. Tekelenburg op de zondagmiddag en -avond na de gemeenteavond in zowel de Ichthuskerk als in de Dorpskerk voorgaat, wil hij in een workshop met de deelnemers zich graag voorbereiden op een themadienst over duurzaamheid. Het lijkt hem mooi om op deze manier ideeën te verzamelen voor duurzaam handelen en die op een bepaalde manier voor het voetlicht te brengen.

2. Elly Meindert is een groot natuurliefhebber en een enthousiast fotograaf. Ze wil graag in woord en beeld een impressie geven van wat ze zoal heeft gezien en met de camera heeft vastgelegd.

3. Deze dag is meteen de start van een fotowedstrijd voor gemeenteleden waar jong en oud aan mee kunnen doen. Het thema is gerelateerd aan de Schepping. Henk Krist, Joop Vermeulen en Jessica Korpershoek zullen t.z.t. de jury vormen. Zij willen in deze workshop meteen wat fotografie-tips aanreiken.

Van harte aanbevolen. Reserveer de datum alvast in de nieuwe agenda van 2019!
Hartelijke groet van de commissie vorming en toerusting.

contact: vormingtoerusting@hervormdreeuwijk.nl