Givt App – Collecteren vanuit huis – Handleiding

(Met dank aan een gemeentelid die grotendeels de onderstaande tekst deelde op Facebook.)

Sinds kort (medio maart 2020) kan tijdens de collecte in de dienst gegeven worden via de “Givt” app. Zo kunnen de collecten door gaan, ook als u niet naar de kerk kunt/mag komen.

Hieronder een korte uitleg over de Givt app.

Eerst moet de app worden gedownload uit de Playstore (Android telefoons of tablets) of de Appstore (Iphones of Ipads), u kunt eventueel ook zelf zoeken op “Givt”.

Registreren – Eenmalig nodig

Open de app en klik op “aan de slag”.
Vul uw e-mailadres in en klik op “volgende”.
Vul uw gegevens in, kies een wachtwoord en zet het vinkje aan. Klik op “volgende”.
Vul de rest van uw gegevens in en klik op “volgende”. Klik nogmaals op volgende om uw machtiging te geven. Klik op “doorgaan” en u krijgt een sms-code voor de bevestiging.
Controleer uw bankrekeningnummer en klik op “ga verder”. Klik op “verstuur sms”. U kunt de code uit de sms invullen en versturen.
Klik op “doorgaan”.

(Dit bovenstaande is eenmalig en hoeft een volgende keer dus niet meer gedaan te worden.)

Geven

(In de app staan niet de doelen van de de collecten, de doelen worden in de dienst genoemd.)

Voer een bedrag in wat u wilt geven, dit bedrag is voor de eerste collecte.
Klik op “collecte toevoegen” voor de tweede collecte.
Klik nogmaals op “collecte toevoegen” voor de uitgangscollecte.
Als u alle bedragen heeft ingevuld klikt u op “volgende”.
Klik dan op “lijst” en typ “reeuwijk” in de zoekbalk, dan komt de Ichthuskerk bovenaan te staan, deze kunt u aanklikken.
Klik vervolgens op “geven” om het bedrag te geven.