Fotowedstrijd

Een foto door u gemaakt
aan de wand in een zaal van de Ichthuskerk?

Dat kan!! In samenwerking met de commissie vorming en toerusting wordt er in het voorjaar van 2019 een fotowedstrijd georganiseerd met als onderwerp: Schepping en duurzaamheid.

Hoe u dat thema in beeld wilt brengen, is aan u. We hoeven u niet te vertellen welke discussies er gaande zijn omtrent vlees, plastic, bomen, het smelten van de ijskappen, met uitsterven bedreigde diersoorten, enz.

Omdat het  jaarthema van de kerk is   Schepping en duurzaamheid,  moet de ingezonden foto binnen dit kader passen.
Dus leg ofwel Gods schepping, ofwel duurzaamheid (of beide) vast in uw beeld, wees creatief.

Hieronder nog even de voorwaarden om mee te doen aan de wedstrijd.

• Er is geen leeftijdsbeperking voor de inzender van de foto, jong en oud hebben evenveel kans.
  • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer het gebruiksrecht van het beeld voor publicatie op de site, in het kerkblad het kruispunt, en dergelijke.
  • U mag meerdere foto’s insturen, echter u kunt slechts één keer als winnaar aangewezen worden.
  • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie
  • De foto’s moeten via mail als bijlage worden ingezonden naar fotowedstrijd@hervormdreeuwijk.nl bij voorkeur als jpg-bestand in een resolutie van 2 MB of meer.
  • De inzenddatum sluit op 1 mei 2019, foto’s die na deze datum binnenkomen worden niet meer beoordeeld.
  • Beelden waarvan de jury het vermoeden heeft dat ze na opname zijn gemanipuleerd, maar hieronder valt uitdrukkelijk niet het omzetten in zwart-wit, het rechtzetten van de horizon of andere kleine aanpassingen, worden van deelname uitgesloten.

Het is een fotowedstrijd, geen fotoshop-wedstrijd, dus laat grote aanpassingen achterwege!

• Uiteraard heeft de inzender de foto zelf gemaakt, is de foto niet ouder dan twee jaar en heeft hij indien er sprake is van personen op de foto, toestemming. (AVG)
  • Ook willen we niet dat door het fotograferen dieren worden verstoord of anderszins schade aan de natuur wordt toegebracht, verboden gebieden worden betreden ed.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De jury bestaat uit: Jessica Korpershoek, Joop Vermeulen en Henk Krist

De jury kiest uit de ingezonden foto’s drie winnaars.

De foto’s van deze winnaars krijgen een plaats aan de wand van de zalen van de kerk.

Als u vragen heeft, neem dan contact op door een mail te sturen aan: fotowedstrijd@hervormdreeuwijk.nl

U krijgt zo snel als mogelijk een antwoord.

Nog even een paar tips voor de foto

1 wees creatief, jouw idee van het thema

2 vertel een verhaal, wat is de bedoeling? Kan positief en negatief zijn.

3 maak onderscheid, val op!

4 VERRAS DE JURY

Laat zien dat u bezig bent met en nadenkt over de duurzaamheid van Gods schepping