Week van gebed

Week van Gebed
Vanaf zondag 20 januari wordt in kerken in Nederland de jaarlijkse Interkerkelijke Week van Gebed gehouden. Samen bidden voor land, volk, kerk en wereld. De kerken van Reeuwijk doen in 2019 opnieuw gezamenlijk mee. Op vijf doordeweekse avonden is er vanaf 19.30 uur in 1 van de kerken een gebedsmoment van maximaal een uur. Dit staat open voor ieder in Reeuwijk, dus ook voor hen die in Reeuwijk wonen en buiten Reeuwijk bij een gemeente meeleven.

Maandag 21 januari gebeurt het bij de Christengemeente Elim, Gebouw De Poort, Einsteinstraat 12D
Dinsdag 22 januari bij de parochie in de pastorie van de H.H. Petrus en Pauluskerk te Reeuwijk Dorp, Dorpsweg 22
Woensdag 23 januari bij de Protestantse Gemeente De Ark, ’t Kerkestuk 1

Donderdag 24 januari bij de Hervormde Gemeente Sluipwijk, ’s Gravenbroekseweg 85
Vrijdag 25 januari bij onze hervormde gemeente Reeuwijk en wel in de Dorpskerk
We hopen dat ook leden van onze gemeente mee zullen doen in het samen bidden.