Seizoensthema

Start weekend winterwerk

Op zaterdag 22 september vindt de jaarlijkse gemeentedag plaats. Zoals gebruikelijk valt dit samen met de opening van het winterwerk. Ook dit jaar hopen wij weer een gevarieerd programma voor u en jou te organiseren.

 

Speciaal voor jongeren!

We beginnen dit jaar op vrijdagmiddag 21 september, 17:00 uur met een leuk programma voor de jeugd (Eben-Haëzer en Het Anker). In Reeuwijk-Dorp zal ‘t Landje van Vergeer een gezellige locatie worden voor eten, sport, spel, kampvuur en… een overnachting! De jeugd ontvangt hier nog een aparte uitnodiging voor.

 

Middagprogramma voor iedereen

Op zaterdagmiddag is er een gevarieerd programma voor alle leeftijden in Schoonhoven. We starten om 12.30 uur met een lunch in verenigingsgebouw De Ark in Schoonhoven. Daarna kan men kiezen uit

  • Een stadswandeling
  • Een spel voor de kinderen
  • Een activiteit voor de jongeren

Heeft u zelf geen vervoer naar Schoonhoven? Neem dan contact op met de organisatie: gemeentedag@hervormdreeuwijk.nl

 

Avondprogramma voor iedereen

Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje bij de Dorpskerk in Reeuwijk. Daarna zullen we heerlijk kunnen zingen en Gods Naam verheerlijken tijdens een sing-in. Vervolgens worden er op verschillende marktkramen allerlei kleine gerechtjes gemaakt. Ook aan de kinderen is gedacht.

 

Organisatie

De voorbereidingen zijn in volle gang en in goede handen. Maar voor de zaterdag zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren en volwassenen die graag willen helpen met de voorbereiding, het klaarmaken en afmaken van de verschillende gerechtjes. Aanmelden kan bij gemeentedag@hervormdreeuwijk.nl

 

Wij zien uit naar een geweldig weekend!

 

Hartelijke groet namens de gemeentedagcommissie,

gemeentedag@hervormdreeuwijk.nl