Afscheid ds. Tekelenburg

Afscheid familie Tekelenburg

Op vrijdagavond 28 juni wordt een afscheidsavond georganiseerd. U bent dan in de gelegenheid om afscheid te
nemen van de familie Tekelenburg. Vanaf 19.30 uur is de kerk open en wordt er koffie geschonken. Vanaf 20.00 uur tot ca. 21.00 uur is er een programma. Daarna is iedereen in de gelegenheid om afscheid te nemen van de familie
Tekelenburg. We vragen of de gemeenteleden dit zoveel mogelijk op deze avond willen doen.

Op zondag 30 juni is de afscheidsdienst om 15.00 uur in de Ichthuskerk. Hierdoor komen de avonddiensten in de
Ichthuskerk en de Dorpskerk te vervallen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om in deze dienst aanwezig te zijn. Wij verzoeken u zoveel mogelijk lopend of fietsend naar de kerk te komen zodat de gasten de auto op de parkeerplaatsen kunnen parkeren.
Voor de kinderen tot en met 8 jaar is er gelegenheid tot
kinderoppas. U kunt hier vanaf 14.45 uur terecht.

Tevens willen we de familie Tekelenburg gezamenlijk een afscheidsgeschenk aanbieden.
Indien u hieraan wilt bijdragen kunt u voor 21 juni geld overmaken op de bankrekening
van de kerkrentmeesters, nummer NL86 RABO 0354 9007 49 o.v.v. afscheidscadeau. Tevens
staat er in de hal van de kerk een speciale bus waarin u uw bijdrage kunt deponeren.
Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of leuke ideeën dan kunt u de commissie “afscheid ds. Tekelenburg” mailen op afscheiddstekelenburg@hervormdreeuwijk.nl.