Aanmelden bezoek aan kerkdiensten – vanaf begin juli 2020

Tot begin juli 2020 kon er worden aangemeld voor een kerkdienst door middel van het mailen naar een e-mailadres. Daarin is nu verandering gekomen.

Met ingang van zondag 12 juli willen voor het aanmelden van de kerkdiensten gebruik maken van de site www.kerktijd.nl.
De eerste keer moet men zich hiervoor aanmelden en registreren.

Voor de Ichthuskerk kan via : https://app.kerktijd.nl/member/register/805efbf8-65d1-4c1d-88c5-013e985bf3b6

En voor de Dorpskerk kan dat via: https://app.kerktijd.nl/member/register/bc138afc-2e63-41b1-9d06-4ff43d39cb9c

Via deze links kunt u een account aanmaken met uw e-mailadres en een wachtwoord. Onthoud dit wachtwoord goed, want daarmee logt u een volgende keer in. Nadat u een account hebt aangemaakt en uw eerste keuze(s) kenbaar hebt gemaakt, krijgt u een mail van Kerktijd.nl om uw account te bevestigen.

Voor een volgende keer logt u in via de knop INLOGGEN en kunt u zich voor een volgende zondag opgeven of uw bestaande opgave wijzigen.  Nadat u een reservering hebt gedaan, gebeurt er eerst niets. Pas nadat de beheerder de uitnodigingen heeft verstuurd, ontvangt u een mail van Kerktijd.nl met de vraag of u komt of niet. Dit zal doorgaans op de donderdagavond gebeuren. Als u op JA hebt geklikt kunt u het aantal nog wijzigen (verlagen). Alleen in dat geval moet u op de knop Wijzigen klikken. Hebt u geen wijzigingen, dan kunt u het scherm sluiten.

U hoeft zich op de website niet afzonderlijk voor elke zondag op te geven. Wel is het van belang dat u elke week de uitnodgingsmail beantwoordt.

Let op: Als u niets doet met de uitnodigingsmail komt de reservering na 48 uur te vervallen! U bent dan niet ingeschreven voor een kerkdienst en staat ook niet op de lijst van genodigden. En kunt u dus niet deelnemen aan de kerkdienst. Uw aanmelding dient uiterlijk donderdagavond voor 18.00 u te worden ingediend.

Eventuele vragen kunt u mailen naar kerkdienstbezoeken@hervormdreeuwijk.nl .